ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Η Μονάδα είναι αφιερωμένη στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στη γυναίκα και μητέρα σε θέματα Γυναικολογίας και Μαιευτικής.

Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες και να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εξεταζόμενης εξατομικευμένα, με προσοχή και σεβασμό, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη της. Λειτουργούμε στο πλαίσιο ενός νοσοκομείου με διαφορετικές ειδικότητες, ένα ιδανικό περιβάλλον για μια γυναίκα, να εμπιστευτεί τον εαυτό της ή την εγκυμοσύνη της.

Η Μαιευτική – Γυναικολογική Μονάδα του Νοσοκομείου μας, διαθέτει την υποδομή τόσο σε κτιριακό και ιατρικό εξοπλισμό, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη, για την παροχή υπηρεσιών που αφορούν τη διάγνωση και θεραπεία ενός ευρέως φάσματος γυναικολογικών παθήσεων.

Στη Μονάδα Μαιευτικής απευθύνονται, έγκυες για παρακολούθηση, παροχή συμβουλευτικής και προγραμματισμό του τοκετού τους. Στο Νοσοκομείο μας έμπειροι και εξειδικευμένο προσωπικό, φροντίζουν τη μητέρα και το νεογνό από την πρώτη τους στιγμή.

Στις αίθουσες τοκετών, τις αίθουσες ωδινών, τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Επίσης εκτελούνται υπερηχογραφήματα παρακολούθησης της κύησης και όλες οι ειδικές εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου. Ο σύγχρονος εξοπλισμός απεικόνισης και η εμπειρία του προσωπικού σε θέματα εμβρυομητρικής εγγυώνται παρακολούθηση υψηλού επιπέδου.

Οδηγός Δήλωσης Γέννησης Τέκνου

Οδηγός Ψηφιακής Εγγραφής Γέννησης